HAMİLELİKTE TUZDAN UZAK DURMAYIN, TUZUNUZU DEĞİŞTİRİN!!!

Standart

hamile tuz

 Hamilelik bayanların en hassas olduğu dönemlerin başında gelir. duygusal olarak da beslenme olarak da en ufak bir şeyden hemen etkilenen hamile bayanları, özellikle doğum çin kalan son aylarında vücutlarında oluşan şişlikler rahatsız eder. Daha çok ayaklarda oluşan bu şişlikler için tuz tüketiminin sınırlandırılması gerekir. Oysa, özellikle bu dönemde hem annenin, hem de bebeğin ihtiyacı olan bazı mineraller sadece tuz sayesinde sağlanabilir.

Bu minerallerin en başında gelen iyot, hem anne, hem de bebeğin sağlığı için oldukça gereklidir. Hamileliğin ilk 3 ayında bebeğin triot bezlerinin gelişmeye başlamasından dolayı özellikle bu dönemde gerekli olan iyotun mutlaka alınması gerekir. Yapılan araştırmalara göre iyot eksikliği olan bir anneden doğan bebekte, zeka geriliği, solunum yollarında bozukluk, ileri derecede guatr gibi sorunlar oluşabilmektedir. Bebeklerinin bu tür sorunlar ile karşı karşıya kalmaması için hamile bayanların mutlaka gebelik döneminde İYOT alımına devam etmeleri, hatta artırmaları gerekir.

Bebeklerinin sağlığını düşünüp tuz kullanımına devam eden kim korkarhamilelerin, vücutlarında şişme sorunu yaşanmaması, hamilelik hipertansiyonu sorunu yaşamaması, annenim genel sağlığının bozulmaması için, iyot yönünden zengin, ancak sodyum içermeyen tuzlardan kullanmaları gerekir. Hamilelik boyunca kullanılan Nano Life Tuz, içeriğindeki iyot sayesinde bebeğin gelişimine katkıda bulunurken, sodyumsuz olmasından dolayı, annenin yaşayabileceği sağlık sorunlarını ortadan kaldırır.

Gebelik döneminde kullanılan Nano Life Tuz, daha az kilo alınmamasına buna rağmen bebeğin daha fazla beslenmesini sağlar. Bu özelliğinden dolayı hamile bayanların çok hoşuna gidecek olan Nano Life Tuz ile hem sağlıklı bebekler dünyaya getirmek hem de hamilelik boyunca ağız tadı bozulmadan beslenmek mümkün.

Yorum bırakın